PREPARAR L’HABITACIÓ DEL BEBÈ

Les muntanyes són tendència en la decoració de parets, un disseny senzill i cridaner que podràs realitzar tu mateix i que recentment trobem amb molta freqüència en els millors blogs de decoració per a bebès, com és el cas de Proyect Nursery, una de les nostres webs de referència favorites. Allí descobrim aquesta setmana aquest dormitori, un espai original ple de detalls i ple d’inspiració, idees que t’ajudaran a l’hora de decorar una habitació de bebè nen . Ens acompanyes en la visita?

habitacion-bebe-motañas-1

habitacion-bebe-motañas-2

Com us comentàvem al principi, de nou trobem el disseny de muntanyes present en un dormitori de bebè. Ens encanta la combinació de colors, gris fosc, verd i blanc, sobre fons blau, i la manera d’integrar-los en la resta de la sala.

habitacion-bebe-motañas-3

Amb un estil general modern, aquest dormitori conté multitud d’elements fets a mà com és el cas del mòbil decoratiu, el nordic de patchwork, els quadres de feltre, etc…

No passem per alt altres tendències decoratives presents en aquesta habitació: l’estampat fletxes de la cortina, la garlanda de núvols, o la fletxa feta amb fusta reciclada.

habitacion-bebe-motañas-4habitacion-bebe-motañas-5

Més info a http://reformasaltempo.com/

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.